Vyhodnocení SONHNM

26. února 2016 v 21:36 | Netty |  Soutěže

ALOHA<3
Tak se vám zase po týdnu ozývám...
Dnes tu máme (po dost dlouhé době) vyhodnocení SONHNM (=soutěž o nejlepší hru na mobilu).
Ještě jednou vám chci poděkovat za účast (zapojilo se vás celkem osm, což je úžasné), a tady už jsou výsledky :) ↓



1.místo
VikyAgar.io11 bodů
2.místo
TerkaGeometry Dush10 bodů
3.místo
Danka..xDThe Sims Freeplay7 bodů
4.místoGeorgiaCandy Crush Saga6 bodů
5.místoTrinity, Ahoj, AnefisArrow, Fashion story, Robot unicort attack3 bodů
6.místoNatyvilangieAngry birds2 bodů
---
Co se týče cen, tak každý dostane diplom a jelikož jste museli čekat tak dlouho na vyhodnocení, tak si každý může napsat (pod tento článek do komentářů nebo na email vnnp00@gmail.com) o jakou cenu (grafickou) by stál (prosím vybírejte z toho co umím :D).
---
To by bylo prozatím všechno, vaše
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Uvítali byste, kdybych začala psát recenze?

Ano :)
Ne :/
Možná :*
Je mi to jedno.... :-I

Komentáře

1 Viky Viky | E-mail | Web | 26. února 2016 v 21:45 | Reagovat

Jeej?♥ .. to fakt? :) 1.miesto?♥♥ to s happyyyyy :D to som fakt nečakala♥
Na špeciálnu cenu prosím rozvrh hodín s nejakými kvalitnými fotkami Diecesci♥
Vopred ďakujeem :* :) ♥

2 Netty Netty | E-mail | Web | 27. února 2016 v 11:35 | Reagovat

[1]: Ok, jenom mi prosím ještě napiš, kolik tam chceš hodin a jestli máš nějakou představu o barvě, tak klidně taky napiš :)

3 Viky Viky | E-mail | Web | 27. února 2016 v 17:29 | Reagovat

[2]: no tak hodín je maximálne 6, a farbu zvoľ nejakú takú čo sa bude hodiť k fotkám :-D  :D
Vopred ďakujem.. :* :D

4 Ahoj Ahoj | 27. února 2016 v 17:50 | Reagovat

Prosím něco s Nicole z nového seriálu Alex a co.Díky!!!Ale nechci gif ani diplom. :-D ;-)

5 Netty Netty | E-mail | Web | 27. února 2016 v 21:53 | Reagovat

[4]: No, diplom dostane každý :D + Můžeš to nějak upřesnit? Vážně nevím, co se Ti "hodí", nebo co se Ti líbí ;)

6 Danka..xD - Neprítomná Danka..xD - Neprítomná | Web | 28. února 2016 v 10:26 | Reagovat

Wau 3. miesto som načakala, a na cenu? Tak nejaké png so seriálom The arrow. Ďakujem

7 Vall Vall | Web | 28. února 2016 v 11:59 | Reagovat

Gratuluji :)

8 Natyvilangie Natyvilangie | 28. února 2016 v 15:55 | Reagovat

Tak diplom s tím,co mám ráda (to víš ;-)  :-D  :D ) A za grafiku bych si vybrala koláž s tím samým tématem :-D  :-)

9 - monika - - monika - | Web | 28. února 2016 v 17:25 | Reagovat
10 Terka Terka | Web | 1. března 2016 v 6:41 | Reagovat

Ahoj prosila bych rozvrh hodin s Albou Rico, nejvice sedm hodin a barvu necham na tobe ;) Dekuju

11 Anna | sova-na-fetu.blog.cz Anna | sova-na-fetu.blog.cz | E-mail | Web | 5. března 2016 v 20:46 | Reagovat

Nevěděla jsem, že se dá agar.io hrát i na mobilu :D Až bud mít nový, musím si ho stáhnout. Holkám gratuluju ☺

12 - monika - - monika - | Web | 12. března 2016 v 15:35 | Reagovat
13 Zava Zava | 23. března 2016 v 13:36 | Reagovat

Agar.io je super hra, nevím ale jak to někoho napadlo :-D

14 - monika - - monika - | Web | 27. března 2016 v 19:26 | Reagovat
15 Ďábelská Victoria Renkse Ďábelská Victoria Renkse | Web | 5. dubna 2016 v 17:46 | Reagovat

Nádherný blog

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
I am fan of: